Lirik Lagu "Melinda" Tulus Teko Ati

sedang mencari lirik lagu “Tulus Teko Ati” dari Melinda ? Kamu datang ke tempat yang tepat.
Berikut ini adalah lirik lagu yang berjudul Tulus Teko Ati dari Melinda.

ati ngelayung bingung
mergo sun katon katonen riko
rumang rasane ati
kejobo riko teko nggowo tomboh

welas isun nyang riko
sing biso diganteni liyane
isun ndemeni riko
mugo baen biso nemu senenge

welas isun nyang riko
sing mung apih apih
welas isun nyang riko
tulus teko ati

mulo sing gampang nggowo roso iki
mergo sun welas tulus teko ati

ati ngelayung bingung
mergo sun katon katonen riko
rumang rasane ati
kejobo riko teko nggowo tomboh

welas isun nyang riko
sing biso diganteni liyane
isun ndemeni riko
mugo baen biso nemu senenge

welas isun nyang riko sing mung apih apih
welas isun nyang riko tulus teko ati
welas isun nyang riko sing mung apih apih
welas isun nyang riko tulus teko ati

mulo sing gampang nggowo roso iki
mergo sun welas tulus teko ati

Tinggalkan komentar